Fillers och 3D bryn i Södertälje

Clinique Désthetique – Din skönhetsklinik i Södertälje

Behandlingar med fillers i Södertälje

Vi på Clinique Désthetique erbjuder en rad olika laser- och skönhetsbehandlingar. Vi erbjuder bland annat botox, fillers, kosmetisk tatuering och 3D bryn i Södertälje. Varje behandling anpassas efter dina önskemål för att hjälpa dig få utseendet du alltid drömt om.

Vårt mål är att hjälpa dig få en ungdomlig och strålande hud. Därför erbjuder vi bland annat behandlingar med fillers för att skulptera näsan, tear through samt för att bygga upp kinderna. Vi använder oss av produkter av hög kvalitet och omtyckte märken.

3D bryn med microblading

Längtar du efter vackra och välformade ögonbryn men har inte tid för att måla i dem varje morgon. Då kan microblading vara något för dig! Behandlingarna, som utförs med blad bestående av 10-16 nålar, ger dig 3D bryn som ser mycket naturliga ut. Efter en behandling bör du vänta minst 7 dagar med att sminka dig på det behandlade området.

Vill du veta mer?

Tycker du att det låter intressant och önskar boka tid för behandling med botox eller fillers i Södertälje är det oss på Clinique Désthetique du ska kontakta! Du når oss via mejl eller telefon och kan även läsa mer om våra behandlingar på vår hemsida som du når via länken till höger.

Varmt välkommen till Clinique Désthetique!