Skönhetsbehandlingar och laserbehandlingar i Södertälje

Clinique Désthetique

Säkra och effektiva skönhetsbehandlingar i Södertälje

Hos oss på Clinique Désthetique kan du ta del utav en rad olika laser- och skönhetsbehandlingar i Södertälje. Behandlingar som du alltid kan känna dig trygg med blir utförda på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt.

Kosmetisk tatuering – Om du vill ha vackra ögonbryn men har inte ork att måla dem varje dag kan kosmetisk tatuering, eller microblading som det också kallas, var något för dig.

Botox & Fillers – Vi erbjuder injektionsbehandlingar med botox och fillers som hjälper till att fylla ut huden och minska synligheten av rynkor. Behandlingar av läppar och kinder utförs med kanyl.

Laserbehandlingar med högeffekts diodlaser

Permanent hårborttagning – Vi använder oss av modern utrustning av hög kvalitet som med hjälp utav en diodlaser effektivt avlägsnar och förhindrar framtida hårväxt på det behandlade området. Utrustningen vi använder gör det även möjligt för oss att behandla ljusa och tunna hårstrån. Metoden är helt smärtfri!

Samtliga av våra skönhetsbehandling utförs av utbildad och certifierad personal som verkar med fokus på noggrannhet och professionalism. Målet är alltid att se till att du som kund blir 100% nöjd med resultatet.

Kontakta oss gärna för mer information kring våra skönhetsbehandlingar och laserbehandlingar i Södertälje. Du når oss via mejl, telefon och kontaktformuläret högst upp på sidan. Du kan även läsa mer om oss på vår hemsida som du når via länken til höger.

Vi ser fram emot att höra från dig – Välkommen till Clinique Désthetique!